Social 13 Mai 2008 11:09
Un tanar de 20 de ani sustine ca a ajuns la Spitalul din Orastie dupa ce ar fi fost batut de primarul comunei Turdas, Aurel Lupu, care ar fi incercat sa-l impiedice sa lipeasca afise electorale ale PNL in locurile oficiale de afisaj, transmite corespondentul NewsIn.
Potrivit victimei, primarul Aurel Lupu (PD-L) ar fi ajuns sa-l stranga de gat pentru a-l impiedica sa lipeasca afise electorale in locurile oficiale de afisaj. Incidentul s-a petrecut, sambata seara, cand un grup de patru voluntari, printre care si o fata, incercau sa lipseasca afise electorale PNL in Turdas.
"Am fost surprins cand, dupa o ora de la plecarea lor pe teren, tinerii mi-au dat telefon sa-mi spuna ca au probleme cu primarul din Turdas, care nu-i lasa sa lipeasca afise si l-a batut pe unul dintre voluntari. Primarul fusese anuntat de catre sustinatorii sai ca in Turdas se lipsesc afise cu candidatii PNL si, nervos ca i-am incalcat teritoriul, a inceput sa-i injure pe voluntarii nostri, cerandu-le sa paraseasca localitatea. Sergiu, unul dintre tineri, i-a raspuns ca nu incalca proprietatea nimanui si ca se afla pe domeniul public, raspuns care l-a adus pe primar in culmea nervozitatii. I-a tras doua palme lui Sergiu si l-a strans de gat, dupa care i-a mai tras doua suturi in fund", a afirmat Ovidiu Vlad, presedintele organizatiei municipale de tineret TNL Orastie.

Acesta a mai spus ca, dupa altercatia cu primarul, cei patru voluntari s-au urcat in masina si s-au oprit direct la spitalul din Orastie pentru a cere asistenta medicala, deoarece Sergiu ar fi fost "in stare soc, plin de zgarieturi si acuza dureri de gat".

Organizatia TNL Orastie a depus o plangere penala impotriva lui Aurel Lupu pentru vatamare corporala.
Primarul comunei Turdas nu recunoaste acuzatiile si sustine ca si el are martori cu ajutorul carora poate sa dovedeasca faptul ca voluntarii PNL au mintit si ca, de fapt, ei rupeau afisele, nu le lipeau. Candidatul PD-L pentru un nou mandat la conducerea comunei afirma ca l-a cam enervat atitudinea obraznica a voluntarului, dar ca nu s-a atins de el. "Nu are nimic. Nici o urma. M-am interesat la medicii de la Spitalul din Orastie, care mi-au spus ca nu au ce ingrijiri sa-i dea pentru ca nu se vede nici o urma de bataie", sustine primarul comunei Turdas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.