Social 12 Mai 2008 02:10
Peste 2.000 de persoane au participat vineri seara la inaugurarea celei mai costisitoare fantani din Pitesti. 1,5 milioane de euro au cheltuit autoritatile locale pentru fantana amplasata in fata primariei. Costisitoarea fantana dispune de un mecanism prin care apa tasneste in ritmul muzicii. La inaugurare, tonul a fost dat de Filarmonica Pitesti. „Oda bucuriei“, „Rapsodia romana“ si „Carmina Burana“, interpretate de muzicienii pites teni, au fost primele piese pe care apa a „dansat“ intr-un spectacol de lumini grandios.
Dupa inaugurarea oficiala a fantanii, timp de un sfert de ora, pe cerul de deasupra Pitestiului au stralucit artificiile.

„Chiar daca am fost acuzati de foarte multa lume ca am investit multi bani in aceasta fantana, consider ca ea este o realizare a tuturor pitestenilor. Sunt convins ca se vor bucura de ea, mai ales ca nu sunt foarte multe in tara“, ne-a declarat primarul Tudor Pendiuc, la inaugurare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.