Social 10 Mai 2008 14:59
Un autoturism break a fost implicat intr-un accident grav, vineri, pe DN 39, pe drumul intre Tuzla si Costinesti. Unul din cauciucurile autoturismului a explodat, iar masina a virat stanga, intrand intr-un pom si luand foc.
Din masina a reusit sa iasa o persoana de sex masculin, care a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean din Constanta. Starea de sanatate a barbatului este foarte grava

Alte doua persoane aflate in masina au ars insa de vii. Trupurile carbonizate ale celor doua victime se afla inca in masina de culoare rosie, a carui marca nu a putut fi inca distinsa. Cei de la descarcerare incearca sa afle mai multe detalii si sa identifice persoanele aflate in masina, potrivit Antena3.

Pompierii au venit la fata locului si au stins focul, iar traficul in zona respectiva este blocat pe ambele sensuri. S-au format coloane de 5-6 kilometri de masini si politia informeaza ca va mai dura pana cand traficul se va relua. „Traficul va fi reluat dupa curatarea suprafetei carosabile. Nu exista rute ocolitoare, de aceea facem apel la conducatorii auto sa fie rabdatori si intelegatori”, a declarat comisarul sef Corneliu Draghici, de la InfoTrafic.

In urma impactului, autoturismul a luat foc, iar patru persoane au murit carbonizate. La fata locului s-a deplasat si un echipaj de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Dobrogea, pentru a stinge incendiul.
Tanarul care a supravietuit, Aurel Ion Nistor, in varsta de 25 de ani, din comuna 23 August, a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, arata NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.