Subcomisar Cerasela Miron, de la Sectia Regionala de Politie Transporturi, informat astazi, ca politistii de la postul de politie transporturi feroviare Fetesti au fost sesizati, miercuri dupa-amiaza, ca doua persoane incearca sa sustraga un tampon de la un vagon de marfa aflat in conservare.

La aparitia politistilor, cei doi barbati au fugit, iar pentru prinderea lor, a fost folosit armamentul din dotare. Dupa ce au fost somati sa se opreasca, unul dintre politisti a tras un foc de arma in plan vertical si ulterior in directia celor doi. Politistii au reusit retinerea celor doua persoane identificate ca fiind Constantin C. de 33 de ani din Vaslui si Ionel P. De 28 de ani din Fetesti, ambii fara ocupatie si cu antecendente penale.

In urma folosirii armamentului, Constantin C. a fost ranit la un picior si transportat la spitalul din Fetesti unde a fost suspus unei interventii chirurgicale, iar in prezent se afla in afara oricarui pericol. Cei doi barbati sunt cercetati de politisti pentru comiterea infractiunii de tentativa de furt calificat.