Social 8 Mai 2008 14:37
Castigatorii celei de-a zecea editii a concursului "Tanarul jurnalist al Anului 2007", o initiativa de recunoastere publica si promovare a tinerilor jurnalisti de talent, vor fi premiati in prima jumatate a lunii iunie a acestui an.

Jurnalistii care nu au depasit 35 de ani si vor sa participe la concurs trebuie sa trimita 3 articole, publicate in cursul anului 2007 si un CV, pana la data de 15 mai. Articolele trebuie sa fie la prima participare la un concurs de acest gen. Candidatii se pot inscrie la o singura sectiune de concurs. De asemenea, candidatii care au castigat Marele Premiu in cadrul editiilor anterioare nu mai pot participa la concurs. Inscrierile se vor face prin posta la adresa: Freedom House Romania, Bd. Ferdinand, nr.125, sector 2, Bucuresti sau prin e-mail: tja@freedomhouse.ro

Sectiunile celei de-a X-a editii a concursului sunt: Actualitate interna/Reportaj (sustinuta de GlaxoSmithKline), Politica externa si afaceri europene (sustinuta de Rompetrol), Economie/Afaceri si Finante/Banci (sustinuta de UniCredit Tiriac Bank), Cultura (sustinuta de Vodafone), Stiinta si tehnologie (sustinuta de Vodafone), Jurnalism interactiv si bloguri (sustinuta de Vodafone), Mediu/Ecologie (sustinuta de ECOROM), Media/Publictate (sustinuta de The Group).

Selectia articolelor va fi facuta de un juriu specializat, format din persoane cu experienta in mass-media. Juriul va avea in vedere tehnica jurnalistica, precum si capacitatea jurnalistilor de a genera subiecte si dezbateri pe marginea acestora. Din membrii juriului fac parte: Mircea Vasilescu (Dilema), Andreea Pora (HotNews), Sabina Fati (Romania Libera), Luca Niculescu (RFI Romania), Traian Ungureanu (Cotidianul) si Adrian Vasilescu (Banca Nationala).

Pentru fiecare sectiune se va oferi un Mare Premiu in valoare de 5000 RON.

In cazul in care juriul ajunge la concluzia ca niciun articol inscris la o anumita sectiune nu intruneste calitatile asteptate, nu se va acorda niciun premiu, urmand ca suma respectiva sa fie returnata sponsorului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.