Social 5 Mai 2008 04:47
Parintii elevilor lasati la Paris vor sa dea in judecata agentia Avangarde Turism Club, iar Ministerul Turismului va retrage licenta agentiei.

Parintii elevilor din Valea Jiului care au fost abandonati de agentia de turism Avangarde Club in Paris sunt hotarati sa dea in judecata agentia, dar si Ministerul Turismului, care a eliberat licenta acestei societati.

Octavian Popescu, presedintele comitetului de parinti de la Scoala Generala "Avram Stanca" din Petrosani, de unde au plecat elevi in excursie, a spus ca a discutat cu mai multi parinti si au hotarat sa actioneze in judecata atat agentia de turism, cat si ministerul de resort, care a eliberat licenta de functionare firmei respective. "Vom duce copii la psiholog pentru a stabili exact ce trauma au suferit.

In functie de concluziile specialistului, le vom cere celor vinovati daune morale", a adaugat el.
Totodata, Ministerul pentru IMM, comert, turism va retrage licenta operatorului de turism Avangarde Turism Club, care nu si-a respectat obligatiile contractuale fata de client. "Deja cercetam cazul si le vom retrage licenta. Oficiul pentru Protectia Consumatorului ii cauta de trei zile, dar la cele trei filiale pe care le au in Bucuresti nu gasesc pe nimeni", a declarat ministrul de resort, Ovidiu Silaghi. Reactia ministrului vine in urma unei scrisori trimise de Europarlamentarul PDL Monica Iacob Ridzi, care a semnalat cazul.

Reprezentantii agentiei Avangarde Club nu au putut fi contactati pentru a-si exprima punctul de vedere fata de situatia creata.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.