Social 5 Mai 2008 04:41
Mii de turisti veniti in statiunile de pe Valea Prahovei pentru a-si petrece minivacanta de 1 Mai au renuntat la una sau doua nopti de cazare din cauza vremii nefavorabile.
Oamenii venisera inca din 30 aprilie, profitand de faptul ca hotelierii si proprietarii de pensiuni au scazut din pretul la cazare pentru aceasta perioada. Joi, sute de turisti au incins gratare la marginea statiunilor, alte cateva sute urcand pe munte, fie pe jos, fie cu telecabina sau cu telegondola. Incepand de vineri, insa, pe Valea Prahovei a inceput sa ploua. In aceste conditii, oamenii s-au vazut nevoiti sa-si petreaca timpul in camerele de hotel sau prin baruri ori restaurante.

Aglomeratie in sens invers
Sambata, cand telecabina din Busteni, care urca spre Babele, nu a functionat din cauza vijeliei, iar atat pe munte, cat si in statiuni a continuat sa ploua, mii de turisti au decis sa-si intrerupa vacanta si sa se intoarca spre casa.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.