Social 3 Mai 2008 23:06
Zeci de ploiesteni care au iesit, de 1 Mai, cu gratarele in fata blocului si care au ascultat muzica data la maximum, au fost avertizati si chiar sanctionati contraventional de catre politistii comunitari cu amenzi intre 500 si 1.500 de lei.
Directorul Politiei Comunitare Ploiesti, Carmen Gheorghe, a declarat ca au fost sesizati de catre vecinii celor care au facut gratar in fata blocurilor, pe spatiile verzi. “Prima masura luata de politistii comunitari a fost avertismentul si cei mai multi dintre ploiesteni au inteles ca nu au voie sa faca gratare in spatii verzi. Au fost insa si foarte multi dintre ei care au reactionat violent si i-au injurat pe oamenii legii’ - a explicat Carmen Gheorghe. Acestia au fost amendati, cuantumul sanctiunii prevazut de Legea nr. 61/1991 fiind cuprins intre 500 si 1.500 de lei. Politistii comunitari din Ploiesti au aplicat si alte 30 de amenzi, pentru cei care au parcat pe spatiile verzi, au circulat cu caruta prin zone interzise si au efectuat comert stradal ilegal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.