Social 2 Mai 2008 01:26
Festivitatile dedicate Zilei Nationale a Tineretului vor coincide cu cele organizate pentru „Noaptea Alba 2008"

100.000 de tineri sunt asteptati sa participe, astazi, la manifestarile organizate de Agentia Nationala pentru Tineret (ANT), cu prilejul Zilei Tineretului. In toata tara au fost organizate concerte in aer liber, competitii sportive, expozitii si concursuri. Festivitatile din acest an vor fi comune cu cele dedicate "Noptii Albe 2008", sarbatoare europeana traditionala pentru tineret, prezenta, din 2006, si in Romania.

Astazi, la ora 10.00, sunt asteptati sa ia startul, in Capitala, peste 1.000 de tineri participanti la crosul organizat de Ziua Nationala a Tineretului. El va avea loc simultan in toate judetele din tara. Potrivit reprezentantilor ANT, cei care vor trece linia de sosire au sansa sa castige o ­excursie in Tunisia.

Manifestarile dedicate Zilei Tineretului se vor desfasura in Bucuresti, in parcul Herastrau, unde vor fi organizate mai multe competitii sportive, dar si la Centrul de Tineret al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, unde va fi lansat evenimentul "Kartier - Trei festivaluri in trei cartiere", adresat fanilor culturii urbane. "Pentru ora 18.00, in Herastrau sunt programate concerte sustinute de Ducu Bertzi, Mircea Vintila, Zoia Alecu si Mircea Bodolan", ne-a spus Alexandra Bocos, purtator de cuvant la ANT.

"Noaptea Alba" in Capitala se va desfasura intre orele 22.15 si 5.00. La Casa de Cultura a Studentilor va avea loc un maraton de film, incepand cu ora 22.00. Vor rula filmele "California Dreamin’ nesfarsit", "Piratii din Caraibe" si "La drumul Mare".

La Oradea, tinerii isi vor putea demonstra maiestria culinara intr-un concurs de gatit mancaruri traditionale, care va incepe la ora 23.00 si se va termina la ora 4.00 dimineata, iar la Costinesti, concertele pe plaja se vor tine lant.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.