Social 1 Mai 2008 12:22
Marturii cutremuratoare in fata unei comisii a Congresului american! Mai multi oameni au povestit cum au murit membrii familiei dupa ce au facut injectii cu heparina contaminata, un anticoagulant folosit in dialize.
Conform Agentiei Federale Americane pentru Medicamente, 81 de persoane au murit, iar alte 785 au facut alergii severe in urma tratamentului cu heparina. Compania farmaceuitca Baxter International a retras de pe piata medicamentul.

Autoritatile americane au dechis o ancheta, iar din datele preliminare reiese ca ingredientele medicamentului au fost contaminate intentionat in China cu o substanta nenaturala obtinuta prin modificare chimica.

Ingredientele active folosite in fabricarea medicametului au fost produse de Scientific Protein Laboratories in China si furnizate companiei farmaceutice Baxter International, din America.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.