Social 1 Mai 2008 10:34
Trei persoane implicate in conflictul cu focuri de arma care a avut loc in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova au primit mandate de arestare pentru 29 de zile, iar politistii doljeni au inceput o ampla operatiune de combatere a infractionalitatii in urma incidentului de marti, informeaza NewsIn.

Magistratii Judecatoriei Craiova au decis, in noaptea de marti spre miercuri, ca Marius Slatineanu, Catalin Slatineanu si Giovani Gogoneata prezinta pericol social si urmeaza sa fie cercetati in stare de arest, transmite corespondentul NewsIn.

Totodata, in cazul celorlalte trei persoane implicate in scandal, anume Mihai Fieraru, Ion Petrache si Soriadis Petrache, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova au decis sa fie cercetate in stare de libertate intrucat nu reprezinta pericol public.

Toti cei sase sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii publice.

Reamintim ca marti dimineata, mai multe focuri de arma au fost trase in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Craiova in timpul unui conflict intre membrii a doua familii de rromi. Seful IJP Dolj, comisarul sef Gheorghe Bica, a declarat ca persoanele implicate nu faceau parte din lumea interlopa, precizand ca a fost vorba despre un conflict intre doua "grupuri de cetateni, fara implicare a lumii interlope".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.