Doua clanuri de romi s-au rafuit cu pistoalele ieri dimineata in curtea Spitalului Clinic de Urgenta Craiova. Scandalul s-a declansat in jurul orei 9.00, cand Marius Slatineanu, zis Servantes (25 de ani), Mihai Fieraru, alias Esop (38 de ani), Catalin Slatineanu, zis Patrian (23 de ani), si Giovani Gogoneata, zis Mantu (30 de ani), toti aflati intr-un Fiat Croma, s-au intalnit cu Ion Petrache, zis Stelus (43 de ani), si cu fiul acestuia, Soriadis (15 ani), care se deplasau cu un autoturism marca BMW.
Din cauza ca intre cele doua familii exista un conflict mai vechi, in momentul intalnirii membrii clanului Slatineanu au scos doua pistoale cu aer comprimat si au inceput sa traga in BMW-ul in care se aflau Ion Petrache si fiul acestuia. "Am fost programat sa-mi scot firele de la operatia pe care am suferit-o la cap. Eram in masina cu fiul meu si am vazut ca cineva m-a urmarit cu o masina pana la spital. Eu am incercat sa parchez masina, moment in care au venit mai multi barbati si au tras cu pistolul asupra masinii. Noroc ca am reusit sa fug, ca altfel ma omorau si pe mine, si pe fiul meu", a povestit Ion Petrache. Acesta sustine ca a fost agresat din cauza unei datorii mai vechi pe care o are catre atacatori: "Cand am fost in Franta mi-au dat 1.000 de euro sa-i aduc la Craiova. Pe drum mi s-a stricat masina si am intrat in banii lor. Pentru banii pe care i-am folosit mi-au solicitat dobanda, suma a crescut si a ajuns la 5.000 de euro".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.