Jandarmii constanteni vor asigura, de miercuri, ordinea publica in mai multe statiuni de pe litoral si la manastirea Dervent, unde sute de persoane sunt asteptate petreaca minivacanta de 1 Mai, transmite corespondentul NewsIn.

Adjunctul Gruparii Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanta, lt.col. Mircea Seceleanu, a declarat ca 50 de militari vor fi mobilizati, in perioada 30 aprilie - 4 mai, in zona turistica Vama Veche. Efectivele Gruparii de Jandarmi Mobile Constanta vor asigura ordinea si la activitatile sportive Legal Racing din Jupiter, care va avea loc in data de 3 mai si la Legal Racing -Carrefour, in data de 4 mai, unde ar putea fi prezent un public numeros.

Alti peste 50 de jandarmi vor actiona pentru mentinerea ordinii publice in zona Manastirii Dervent unde, in 1 si 2 mai, sunt asteptati sa participe la slujbe foarte multi credinciosi.

Turistii care doresc sa sesizeze eventualele probleme se pot adresa la cea mai apropiata patrula de jandarmi sau la numarul de telefon 633.627, la dispeceratul Gruparii de Jandarmi Mobile Constanta, cat si la numarul de urgenta 112.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.