Trei frati romani au fost condamnati la inchisoare pe viata in Londra dupa ce au jefuit un om dupa care l-au lasat sa moara sufocat.

Potrivit Antena 3, victima, Mohamed Raheem, in varsta de 28 de ani a fost gasit mort in locuinta sa din sudul Londrei, legat si cu maxilarul dislocat.

Ciprian, cunoscut si sub numele de Igor Irinel, l-a cunoscut pe Raheem intr-un bar de homosexuali si a petrecut o noapte cu acesta in locuinta victimei.

A doua zi, cei trei frati au intrat prin efractie in apartamentul lui Raheem, au furat bijuterii si un DVD player si au asteptat ca acesta sa se intoarca acasa pentru a-i lua si banii. Cei trei l-au legat si i-au introdus un calus in gura, lasandu-l apoi sa moara.

In urma anchetei efectuate de politia britanica a reiesit ca victima a murit sufocata dupa doua ore, in dureri groaznice si lipsita de aer din cauza calusului introdus in gura, informeaza Realitatea.

Cei trei frati , Ciprian, Sorin si Savu Abuclesei au fost condamnati pentru furt si crima la 30, 28 si respectiv 23 de ani de inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.