Asa isi poate scrie viitorul un copil din mediul rural. Foarte putini parinti care traiesc la sat isi sprijina copilul sa-si continue educatia la liceu. Unii nu ii vad importanta, insa cei mai multi nu pot, pentru ca nu au banii necesar.
In 2007, numai 24% dintre elevii din mediul rural au urmat liceul; inseamna ca foarte multi sunt condamnati la o viata lipsita de educatia care noua ni se pare fireasca. Ceea ce pentru noi este aproape
banalitate, este pentru ei sansa de a reusi in viata.

15 mai este data limita pana la care poti schimba viitorul unui copil - afla mai multe despre
acesti copii in cadrul programului World Vision .

Tot ce trebuie sa faci este sa redirectionezi 2% din impozitul tau pe venit (conform legii 571) . Nu te costa nimic. Procedura care trebuie urmata este foarte simpla:

1. Completarea formularului 230 cu datele personale(partea I a formularului) si semnarea acestuia; formularul este atasat mailului.
2. Depunerea formularului direct la administratia financiara la care esti inregistrat sau trimiterea acestuia prin posta pana cel tarziu in data 15 mai 2006.
Deasemenea, daca exista mai multe fomulare stranse, un voluntar World Vision Romania le poate ridica de la sediul firmei si le va distribui la administratiile financiare aferente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.