Bucurestenii se pot plimba pe lacuri, incepand de azi, cu nave de pasageri, hidrobiciclete si barci cu rame, potrivit Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement (ALPA) din cadrul municipalitatii, care a anuntat deschiderea oficiala a sezonului de agrement in Capitala.

Pe lacurile Herastrau si Floreasca, bucurestenii vor avea la dispozitie 25 de hidrobiciclete si 100 de barci cu rame, precizeaza ALPA.

Municipalitatea a pregatit si opt nave de pasageri, cu o capacitate totala de 160 de locuri. Patru dintre nave vor face turul lacului Herastrau, traversand ecluza catre lacul Floreasca - reamenajata dupa 50 de ani de nefunctionare.

In parcurile Herastrau, Carol, Circul de Stat, Cismigiu, Floreasca, Crangasi, Pacii si Tineretului, au fost verificate 38 de locuri de joaca pentru copii, care sunt in stare buna de functionare, se mai spune in comunicatul ALPA.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, vineri si sambata, vremea in Capitala va fi destul de frumoasa, cu maxime de pana la 19-20 de grade.

Sezonul de agrement in Capitala se va inchide pe 1 octombrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.