Regiile si-au adaptat orarul pentru cetatenii care raman in Capitala. Spitalele si Ambulanta sunt pregatite pentru urgente.

Daca vreti sa mergeti la slujba de Inviere cu metroul sau cu tramvaiul, daca aveti treaba la banca, daca aveti nevoie de medicamente sau trebuie sa ajungeti urgent la spital, e bine sa cunoasteti programul de Paste al regiilor de apa si transport, al spitalelor, al Ambulantei si al farmaciilor.

RATB. Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB) prelunges te maine-noapte programul de circulatie pentru 25 de linii de tramvai si autobuz, pana la ora 5.30. In noaptea de Inviere, vor avea orar prelungit sapte linii de tramvai (7, 14, 16, 20, 21, 32, 41) si 18 linii de autobuz (104, 116, 117, 123, 131, 178, 226, 300, 311, 313, 331, 336, 368, 385, 461, 605, 640, 645). Potrivit reprezentantilor RATB, vor exista plecari din cartierele Capitalei spre zona centrala, incepand cu ora 22.00, iar dinspre zona centrala spre cartiere, de la 22.30, la intervale de 30 de minute. Luni, in a doua zi de Paste, mijloacele de transport in comun vor circula dupa programul unei zile de duminica.

METROU. Bucurestenii care vor merge la slujba de Inviere cu metroul trebuie sa stie ca trenurile vor circula, la intervale de 20 de minute, atat maine-noapte, cat si duminica. In a doua zi de Paste, programul metroului va fi cel corespunzator zilelor libere si sarbatorilor legale. In functie de numarul calatorilor inregistrati, conducerea Metrorex va decide, dupa caz, necesitatea reducerii intervalului orar de succedare intre garnituri. Daca va fi nevoie, se va suplimenta si numarul trenurilor.

SPITALE & AMBULANTA. Daca veti avea probleme medicale, din pricina bucatelor de pe masa copioasa sau din alte cauze, puteti consulta lista cu spitalele care vor asigura asistenta de urgenta - Spitalul Cl. de Urgenta Bucuresti Floreasca, Spitalul Cl. de Urgenta Universitar, Spitalul Cl. de Urgenta „Sf. Pantelimon“, Spitalul Cl. de Urgenta „Sf. Ioan“, Spitalul Cl. de Urgenta „Bagdasar-Arseni“, Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsi, Spitalul Cl. de Urgente Oftalmologice, Spitalul Cl. de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu“, Spitalul de Ortopedie Foisor, Spitalul Cl. de Urgenta Copii „M.S. Curie“.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.