Comandantul unei nave, cetatean rus, a fost descoperit mort, ieri noaptea, la bordul navei, iar din primele investigatii decesul acestuia ar fi fost provocat de un stop cardio-respirator, transmite corespondentul NewsIn.

Ofiterul de relatii publice al Sectiei Regionale de Politie Transporturi Constanta, subcomisar Cersela Miron, a informat astazi ca lucratorii postului de politie transporturi navale au fost sesizati de politistii de frontiera de la Midia, ca la bordul navei panameze “Maestro 1” se afla decedata o persoana.

Nava se afla la reparatii in Santierul Naval Midia, iar pentru cercetari la fata locului s-a deplasat o echipa de politisti impreuna cu reprezentanti ai Captaniei Portului Midia si Agentiei SC Omega Shipping SRL, armatorul navei. Politistii l-au identificat pe marinar ca fiind Valentin K. de 54 de ani, cetatean rus, comandant al navei “Maestro 1”, iar echipajul de pe ambulanta a stabilit ca o prima cauza a decesului un stop cardio-respirator. Anchetatorii spun ca nu sunt suspiciuni cu privire la cauzele decesului, care se vor stabili insa cu exactitate in urma necropsiei.

Un alt comandant rus, care fusese dat disparut in urma cu mai bine de o luna in zona Agigea, a fost descoperit dupa doua saptamani inecat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.