Presedintele PNG, George Becali, este cel mai mediatizat om politic, dupa numarul de prezente in emisiunile de stiri de la posturile TV, iar presedintele Romaniei, Traian Basescu, este cel mai mediatizat politician dupa timpul alocat, potrivit raportului de monitorizare intocmit de CNA.

Raportul de monitorizare a mediatizarii oamenilor politici in emisiunile de stiri de la posturile TV a fost intocmit de departamentul de specialitate din Consiliului National al Audiovizualului (CNA), pentru perioada 1 - 31 martie 2008.

Conform raportului, in clasamentul prezentelor in emisiunile de stiri, dupa George Becali, pe pozitia secunda se situeaza George Copos (PC), cu 94 de prezente, iar pe pozitia a treia s-a clasat primul-ministru, Calin Popescu Tariceanu (PNL), cu 90 de prezente. Potrivit raportului CNA, pe locul al patrulea s-a situat presedintele Basescu, cu 89 de prezente, iar pe locul cinci presedintele PSD, Mircea Geoana, cu 71 de prezente in emisiunile de stiri.

Potrivit aceleiasi monitorizari, dar intocmita dupa criteriul timpului, in urma presedintelui Traian Basescu (4.270 secunde), pe locul al doilea se afla premierul Calin Popescu Tariceanu (PNL, 1.925 secunde), pe locul al treilea s-a situat George Becali (PNG, 1.653 secunde), pe pozitia a patra este George Copos (PC, 1.539 secunde), iar pe locul cinci s-a clasat Mircea Geoana (PSD, 1.299 secunde).

Raportul intocmit de CNA referitor la prezenta oamenilor politici in emisiunile de dezbatere difuzate de posturile TV ii plaseaza pe prima pozitie, cu 20 de prezente, pe Cristian Diaconescu (PSD) si pe Cozmnin Gusa (PIN). In continuarea clasamentului, pe locul al doilea, cu 17 prezente, se situeaza Antonel Tanase (PNL), pe locul al patrulea, cu cate 16 prezente, s-au clasat Aurelian Pavelescu (PNT-CD), Codrin Stefanescu (PC) si Madalin Voicu (PSD). Pe locul cinci, cu 14 prezente in emisiunile de dezbatere, se situeaza Marian Vanghelie (PSD).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.