Artistul raggae Patrice, cunoscut pentru combinatia muzicala de reggae, soul si folk, va sustine pe 23 iunie la Arenele Romane un concert organizat de Compania Events si Jiji Event, informeaza NewsIn.

Sound-ul eclectic al artistului de origine afro-germanica este influentat de radacinile muzicii reggae si de productiile dub din Jamaica si Marea Britanie. Muzica sa, profund personala, este o fuziune intre stilul lui Bob Marley, dupa care a facut cover-urile "It hurts to be alone" si "No women, no cry", si Prince, fuziune si ca voce si ca muzica, adaugand in melodiile reggae traditionale balade cu chitara acustica, funk si pseudo-jazz.

Combinatia de reggae, soul si folk a atras atentia caselor de discuri importante si primul sau album, "Ancient Spirit", ajunge sa fie produs de Sony in 2000. In 2002 lanseaza "How do zou call it?". In anul urmator, Patrice face echipa cu Silly Walks Movement pentru a produce Silly "Walks Meets Patrice". In 2005 colaborarea se prelungeste pentru albumul "Nile", album care face ca stilul sau neconventional - un R&B/neo-soul - sa fie greu de incadrat in stilul raggae.

Concertul va incepe de la ora 20.30, iar biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 24 aprilie pe site-ul www.ticketpoint.ro si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara, la pretul de 75 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.