“Ea” are 12 ani, iar cei doi “parteneri”, 15 si sint elevi in clasa a VIII-a

Trei minori, elevi in clasele a VI-a si a VIII-a, din municipiul Motru sint protagonistii unui film porno. Imaginile au circulat pe CD-uri si au facut multa vilva in orasul minier, dind nastere unui scandal de proportii. Politia si Parchetul s-au sesizat si au demarat cercetari. Desi copiii si-au recunoscut faptele, parintii lor cred ca imaginile sint trucate.

O fata de 12 ani si jumatate si doi baieti, ambii in virsta de 15 ani, elevi la o scoala din municipiul Motru, apar in mai multe imagini filmate cu un aparat digital, in timp ce participau la o adevarata orgie sexuala, desfasurata intr-un apartament. Imaginile sint inregistrate pe compact disc si au o durata totala de aproximativ o ora. Localnicii spun ca CD-urile au ajuns sa fie vindute cu cite 50.000 lei bucata.
Secventele sint filmate pe rind de catre baieti, iar la un moment dat camera este pusa pe o masa si participa toti trei la actul sexual. Elevii de gimnaziu practica sex normal, anal si oral. Potrivit specialistilor, imaginile au fost realizate cu un aparat digital performant.

Nu pot fi exmatriculati

Gheorghe Gamaneci, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar Gorj, spune ca elevii nu pot fi exmatriculati, pentru ca invatamintul gimnazial este obligatoriu: "Am constituit o comisie care sa verifice ceea ce s-a intimplat. Pot fi luate masuri, in baza regulamentului unitatii scolare respective. Nu ii putem insa exmatricula, intrucit invatamintul obligatoriu este de zece ani. Politia va putea face lumina in acest caz. Este un semnal de alarma pentru noi si pentru cei care raspund de activitatea educativa din scoli".
Cornelia Micu, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Gorj, a declarat ca au fost demarate cercetari pentru savirsirea infractiunilor de raport sexual cu minori si de perversiuni sexuale.

Aceasta a precizat ca cei trei minori si-au recunoscut faptele si ca fata nu era virgina. Cornelia Micu a adaugat ca politia si-a declinat competenta in favoarea Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj. Prim-procurorul Parchetului, Gheorghe Emil Mota, spune ca a repartizat cazul spre solutionare Biroului de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism.

Elevii invata bine

Corneliu Ghitescu, directorul Scolii generale nr. 1 din Motru, unde invata cei trei elevi implicati in scandalul sexual, spune ca acestia au rezultate bune la invatatura: "Nu am vazut CD-ul. Am stat de vorba cu parintii si elevii. Sa lasam politia sa isi faca treaba. Copiii au rezultate bune la scoala, peste medie. Unul dintre elevi este chiar foarte bun". Potrivit directorului scolii, parintii fetei au prezentat un certificat medico-legal din care reiese ca minora este virgina. Acestia sustin ca filmul este un "trucaj".


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.