Peste 200 de politisti vor trebui sa puna capat, in aceste zile, cosmarului provocat pe strazile Capitalei de febra cumparaturilor.

Febra cumparaturilor de Paste si debutul vacantei vor transforma, incepand de azi, intr-un adevarat cosmar nu doar traficul de pe arterele din centrul Bucurestiului, ci si iesirile din oras spre Valea Prahovei si litoral. Asa au estimat polit istii de la Brigada Rutiera a Capitalei, care au decis ca, pana sambata, 250 de agenti sa fie „detasati“ in intersectii si in apropierea marilor centre comerciale.

In acelasi timp, sfatul autoritatilor pentru soferii bucuresteni este fie sa se inarmeze cu rabdare, fie, in perioada Sarbatorilor, sa foloseasca mijloacele de transport in comun.

Ploaia si lucrarile au defectat semafoarele
De parca nebunia cumparaturilor nu ar fi de-ajuns, la calvarul din trafic contribuie lucrarile de reabilitare fara sfarsit si, evident, ploaia. Ieri, mai multe intersectii si artere principale din Capitala au fost blocate, in principal din cauza semafoarelor scoase din uz de ploaia cazuta in seara precedenta.

Astfel, ambuteiajele s-au tinut lant pe Soseaua Colentina; in centrul orasului, pe Bulevardele Corneliu Coposu, I.C. Bratianu, Nicolae Balcescu si Gheorghe Magheru; pe Soseaua Virtutii; dar si pe Bulevardul Iuliu Maniu, Soseaua Stefan cel Mare, Bulevardul Timisoara, Drumul Taberei, pe DN 1 si pe Calea Vacaresti.

„Daca ar fi sa tinem cont de prognoza meteorologilor, in Bucuresti va mai ploua, astfel incat nu sunt sanse prea mari ca macar problema semafoarelor sa fie remediata“, au apreciat autoritatile responsabile de fluidizarea circulatiei in Capitala.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.