Un subofiter din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Buzau impreuna cu sotia si copilul sau in varsta de sase ani, au fost gasiti astazi, decedati intr-un apartament din cartierul Dorobanti din Buzau.

Macabra descoperire a fost facuta in jurul pranzului de un coleg al subofiterului, care s-a alarmat vazand ca acesta nu vine la serviciu si nu raspunde la telefon, a mers la locuinta acestuia, a batut la usa, dar pentru ca nu a raspuns nimeni, a chemat reprezentantii ISU care au incercat sa intre pe balcon si au vazut cadavrele celor trei, moment in care au chemat Politia si Procuratura.

„Conditiile decesului sunt suspecte. Persoanele prezentau urme de violenta', a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, subcomisarul Florina Crucianu.

Ajunsi la fata locului, oamenii legii au constatat ca barbatul fusese injunghiat in zona abdominala, sotia sa avea gatul taiat, iar copilul fusese strangulat. Cercetarile continua, anchetatorii luand in calcul si varianta unei crime urmata de sinucidere.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.