Plantarea a 10.000 de copaci, strangerea a 20.000 de kilograme de gunoi, eliminarea a 50.000 de kilograme de emisii de gaze cu efect de sera si implicarea a circa 5.000 de voluntari - acestea sunt principalele obiective din acest an ale Asociatiei MaiMultVerde, lansata luni sub patronajul Principesei Margareta a Romaniei.
Organizatia nonguvernamentala de protectia mediului intentioneaza sa atraga finantare de peste un milion de euro pentru sustinerea proiectelor sale. „Vom gazdui evenimente la Palatul Elisabeta, vom merge sa vorbim cu tinerii si vom participa chiar activ la aceste actiuni“, a spus Principesa Margareta, care s-a implicat in astfel de actiuni si in timpul celor cinci ani petrecuti in Italia.

Oricine poate deveni voluntar la strangerea gunoaielor sau plantarea pomilor, daca se inscrie pe platforma on-line www.maimultverde.ro. „Studiile ne-au aratat ca vom avea succes in randul tinerilor cu varste intre 16 si 35 de ani, cu venituri medii si educatie peste medie“, a afirmat Dragos Bucurenci, presedintele asociatiei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.