Elevii nu vor avea teme scrise obligatorii in vacanta de Paste, in schimb Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti le propune alte activitati, cum ar fi "audierea unor concerte de muzica adecvate varstei" si "transmiterea unor mesaje constructive prin e-mail catre colegi sau institutii", relateaza NewsIn.

Copiii din gradinite ar trebui sa repete poezii si cantece, sa compuna colaje, sa participe la activitati casnice si sa se uite la desene animate nonagresive, se precizeaza intr-un comunicat remis agentiei NewsIn de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Elevilor din invatamantul pimar si gimnazial li se recomanda, tot de catre ISMB, sa mearga la piese de teatru adecvate varstei, impreuna cu colegii sau prietenii, si sa doneze jucarii pentru copiii orfani si cei din familii fara posibilitati financiare.

Tot la recomandarea IMSB, liceenii au in program concerte, piese de teatru si filme, precum si exercitii de luare independenta a deciziilor, activitati sportive si turistice.

Elevii si studentii vor intra, vineri, in vacanta de Paste si vor reincepe cursurile pe 5 mai, conform unui ordin din 2007 al ministerului Educatiei, privind structura anului scolar 2007-2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.