Inca odata violenta oamenilor fata de animale socheaza opinia publica dar lasa rece autoritatile. Un nou caz de cruzime a fost inregistrat la Focsani, unde noua maidanezi de la un adapost pentru animale au fost impachetati in saci de plastic si aruncati intr-un container de gunoi. Printre acestia se afla si un caine viu.
Directia Sanitar Veterinara sustine ca adapostul cu pricina nu are nici macar autorizatie de functionare.
Cadavrele cainilor au fost descoperite in adapostul de la marginea orasului de mai multi localnici. Acestia spun ca nu este pentru prima oara cand maidanezii sunt omorati si aruncati in containere.

Conform legii, cainii euthanasiati trebuie sa fie incinerati si apoi ingropati. Potrivit Realitatea, Directia Sanitar Veterinara Vrancea a inceput o ancheta in acest caz.De mai bine de o luna orasul Focsani este in carantina din cauza rabiei. Astfel, toti cainii din oras trebuie prinsi si adapostiti in padocuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.