Un adolescent de 18 ani din Chesterfield SUA, planuia un atac la scoala sa, care a fost detaliat intr-un jurnal. Parintii tanarului au anuntat politia in momentul in care au descoperit in posesia fiului lor peste 4 kg de nitrat de amoniu, informeaza CNN.

Ryan Schallenberger planuia sa faca mai multe bombe artizanale pe care sa le detoneze la liceul din Chesterfield. Nitratul de amoniu a fost folosit si pentru un atacul din 1995 din Oklahoma City, cand au murit 168 de oameni.

Tanarul a tinut un jurnal timp de un an in care detalia toate aspectele atacului sinugigas. Jurnalul includea harti ale scolii, au declarat reprezentanti ai politiei.

“Din jurnalul sau intim reiese ca acest tanar uraste lumea. Isi uraste colegii bogati care au iubite frumoase si pe cei care nu sunt ca el”, a declarat Randall Lear, seful politiei locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.