NBC Universal Global Networks lanseaza pe piata romaneasca posturile SCI FI si Universal Channel, care vor difuza programe SF si de divertisment in limba romana, de la distribuitori precum NBC Universal, CBS Paramount si 20th Century Fox, anunta un comunicat de presa al companiei, potrivit NewsIn.

Programul SCI FI este dedicat genurilor SF, fantasy, horror si paranormal si va difuza, printre altele, seriale noi, prezentate in exclusivitate pentru piata romaneasca. Canalul Universal Channel va difuza programe de divertisment axate pe personaje, cu o combinatie de filme blockbuster de la Hollywood si seriale premiate din intreaga lume.

Adaugarea Universal Channel si SCI FI la brand-urile deja existente - Hallmark Channel, Movies 24 si KidsCo - fac din Romania a doua tara din Europa care ofera o gama atat de completa de canale din portofoliul NBC Universal Global Network, potrivit comunicatului citat. Versiunile localizate ale SCI FI si Universal Channel vor fi lansate pe platforma TV AKTA (denumita anterior MAX TV - nota red.), si vor oferi programe SF si de divertisment, intre care seriale premiate si filme blockbuster de la mai multi distribuitori, inclusiv NBC Universal, CBS Paramount si 20th Century Fox.

Colin McLeod, Managing Director (CEE), NBC Universal Global Networks, a afirmat ca Romania este de multa vreme cea mai de succes tara din Europa Centrala si de Est pentru Hallmark Channel, unul dintre produsele companiei. "Lansarea Universal Channel si SCI FI face parte dintr-o strategie completa de crestere pentru Romania, care este de multa vreme cea mai de succes tara din Europa Centrala si de Est, pentru Hallmark Channel. Canalele SCI FI si Universal ofera seriale si filme deosebite, care se vor impune rapid ca preferinte ale abonatilor romani prin cablu si satelit", a aratat Colin McLeod.

De asemenea, resedintele NBC Universal Global, Roma Khanna, a declarat ca aceste lansari arata planurile de expansiune ale companiei. "Aceste lansari strategice subliniaza planurile de expansiune ale NBC Universal Global Networks", a aratat Roma Khanna, President, NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives.

Programele SCI FI si Universal Channel sunt cuprinse in pachetul de baza analog si digital al platformei AKTA, sunt integral subtitrate in limba romana, si vor fi difuzate zilnic intre orele 9.00 - 3.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.