A 31-a editie a Simfoniei Lalelelor a inceput vineri, la Pitesti, cu parada florilor, manifestare la care participa sute de copii de la scolile din oras, care au defilat prin centru imbracati in costume de sarbatoare, informeaza corespondentul NewsIn.

La editia din acest an s-au inscris si participa cu standuri expozitionale peste 60 de firme si institutii de profil, in interiorul complexului “Casa Cartii”, alaturi de peste 180 de firme care comercializeaza flori, plante, materiale si expun utilaje cu specific dendro-floricol in exteriorul spatiului expozitional si in Piata Vasile Milea.

Spatiul alocat manifestarii expozitionale este de peste 1.000 mp in interiorul “Casei Cartii” si peste 4.500 mp in exterior. Cu ocazia editiei a 31-a a “Simfoniei Lalelelor” orasul a fost decorat cu un iluminat ornamental, care insumeaza peste 200 de instalatii decorative in forma de lalea si s-au plantat peste 12.000 de bulbi de lalea.

Vor participa peste 80 de delegati din 13 tari (SUA, Serbia, Letonia, Grecia, Serbia, Portugalia, Austria, Vietnam, Filipine, Olanda, Suedia, Republica Moldova, Turcia).

De asemenea, la festivitate si-a confirmat prezenta Excelenta Sa domnul Nicholas Taubman, ambasadorul SUA la Bucuresti.

Expozitia isi va inchide portile duminica seara. Intrarea se va face pe fie pe baza de invitatie, fie de bilet. Tariful de vizitare este de 5 lei, iar elevii, militarii in termen, pensionarii, somerii si studenti platesc doar 2 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.