Gigi Becali a fost la un pas de a ramane fara permis in urma reclamatiei facute de un trecator catre un echipaj al Politiei Rutiere.

Incidentul s-a petrecut in jurul orei 10 dimineata, langa Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, intr-un moment in care traficul era extrem de aglomerat.

Observand ca Maybach-ul finantatorului stelist depaseste o coloana oprita la semafor si pleaca din pole-position in timp ce semaforul era inca pe rosu, omul a sesizat un echipaj al Politiei Rutiere care stationa in zona. Politistii au transmis informatia prin statie unui motociclist al Brigazii de Politie Rutiera aflat la Piata Aviatorilor, iar acesta a pornit dupa Maybach.

La capatul unei urmariri de aproape jumatate de kilometru, “vaporul” lui Becali a fost tras pe dreapta, dar, evident, finantatorul Stelei nu a recunoscut ca ar fi trecut pe rosu. In aceste conditii, motociclistul a putut doar sa-l atentioneze pe magnatul din Pipera cu privire la prevederile Codului Rutier.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.