Un individ inarmat, cu o cagula pe fata, a intrat joi intr-o filiala a unei banci din Chisinau, a tras doua focuri de arma si a reusit sa fuga, cu ajutorul unei biciclete, avand asupra sa o prada echivalenta cu circa 8.250 de euro, transmite corespondentul NewsIn.
Atacul a avut loc la ora 10.30, in cartierul Botanica din capitala moldoveana. Individul a intrat pe usa din fata a bancii, a tras doua focuri de arma, fara sa raneasca insa nicio persoana, si a plecat cu 2.000 de dolari, 2.000 de euro si 83.000 de lei moldovenesti pe care i-a sustras din seifurile bancii. Autorul hold-up-ului a plecat apoi pe bicicleta intr-o directie necunoscuta.

Politia a declansat imediat operatiunea de prindere a infractorului si in prezent audiaza martorii pentru a elabora portretul-robot al acestuia, a declarat pentru NewsIn Ala Meleca, sefa serviciului de presa a Ministerului Afacerilor Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.