Doua persoane au murit carbonizate si sapte au fost ranite in urma accidentului in lant care s-a produs, azi, pe DN 1, in localitatea prahoveana Banesti, potrivit unui nou bilant, anuntat de locotenentul Bogdan Iliescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Initial, politistii au anuntat ca doua persoane au murit si alte doua au fost ranite in acest accident. Locotenentul Bogdan Iliescu a declarat corespondentului NewsIn ca in accident au fost implicate patru autoturisme, iar doua dintre au luat foc, pentru stingerea lor actionand doua autospeciale cu spuma si apa.

Accidentul a avut loc la kilometrul 85-86 pe DN1, conform agentului de la Politia DN1, Iulian Paun. Din primele date furnizate de politisti, soferul unei Dacii a vrut sa schimbe banda de mers fara sa se asigure si a lovit un autoturism Skoda care rula regulamentar. Dacia a fost proiectata pe celalalt sens de mers, unde a mai fost izbita de inca trei autoturisme.

Circulatia rutiera in zona se desfasoara cu dificultate. Soferii sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor rutieri aflati la fata locului. De asemenea, Politia recomanda urmatoarele rute alternative: DN 1A Ploiesti - Cheia - Brasov sau DN 71 Targoviste - Sinaia.

Circulatia rutiera se desfasoara alternativ, pe ambele sensuri de mers pe DN1 in dreptul localitatii Banesti, in urma accidentului in lant produs miercuri si soldat cu doua victime carbonizate si alti doi raniti, transmite corespondentul NewsIn.

Din primele date furnizate de politisti, accidentul s-a petrecut la kilometrul 85-86 pe DN1, 5 autoturisme fiind implicate in incident. Soferul unei Dacii a vrut sa schimbe banda de mers fara sa se asigure si a lovit un autoturism Skoda care rula regulamentar. Dacia a fost proiectata pe celalalt sens de mers, unde a mai fost izbita de inca trei autoturisme, conform agentului Iulia Paun de la Politia DN1.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marian Burloi a declarat ca la fata locului au actionat doua echipaje de descarcerare si doua autospeciale cu spuma si apa, intrucat doua autovehicule au luat foc. Cei doi raniti au fost transportati la Spitalul de Urgenta din Ploiesti in stare grava.

Politistii de la Rutier sunt si ei prezenti la Banesti, pe DN1, pentru a dirija circulatia care la aceasta ora se desfasoara alternativ, cand pe un sens cand pe celalalt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.