Elevii care urmeaza sa sustina examenul de bacalaureat spun ca gradul de dificultate al subiectelor la matematica ramane unul ridicat. In plus, variantele finale ale subiectelor au fost afisate tarziu, comparativ cu anul trecut.
Variantele finale ale subiectelor la matematica, afisate vineri, 11 aprilie, pe site-ul Ministerului Edu­ca­tiei, sunt mai usoare, dar nu cu mult fata de cele initiale. "Ca sa obtin nota noua sau zece, cred ca ar trebui sa ma ocup numai de matematica", ne-a spus Dragos R., elev la pro­filul real al Colegiului National "Mihai Eminescu" din Bucuresti.

George P., elev la Liceul Economic din Calarasi, crede ca la matematica ,,nu se ia usor nota 5. Unii dintre colegii mei au inceput deja sa-si faca griji. Din cate am vazut, exista si cateva subiecte pe care nu le pot rezolva, pentru ca nu s-a predat asa ceva. E vorba despre unele integrale din partea a III-a. Sper sa iau macar 7", a spus George.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.