Studentii si tinerii absolventi interesati sa lucreze la Bruxelles in cadrul Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) pot candida, pana pe 6 iunie, pentru un stagiu de practica, anunta Directia Afacerilor Externe din Ministerul Educatiei, potrivit NewsIn.

Stagiul dureaza sase luni si ofera internilor accesul la cele mai noi informatii din domeniul apararii, diplomatiei si problemelor politice si de securitate ale NATO. Salariul lunar oferit este de 600 euro brut.
Cei care vor sa aplice pentru program trebuie sa aiba peste 21 de ani si cel putin doi ani de studii universitare, sa fie cetateni ai unei tari membre NATO si sa cunoasca foarte bine engleza sau franceza.

Pentru selectarea candidatilor, acestia trebuie sa intocmeasca un dosar care sa contina motivatiile lor, CV-ul si un formular de aplicatie. Toate formularele necesare pot fi gasite pe site-ul www.nato.int .

NATO organizeaza programul de internship din anul 2004, pentru a da posibilitatea unui numar limitat de studenti sa lucreze, la Bruxelles, cu personalul autorizat al Aliantei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.