Presedintele PD-L, Emil Boc, a declarat, luni, ca are o slabiciune pentru Mona Musca, dar a refuzat sa faca declaratii pe tema revenirii ei in politica, pe listele PD-L sau ca independent.
"Am o slabiciune pentru doamna Mona Musca", a marturisit Boc, evocand colaborarea foarte buna cu fostul ministru.

El a precizat ca nu cunoaste intentiile politice ale Monei Musca si ca "mai e mult pana departe". Si prim-vicepresedintele Theodor Stolojan a precizat ca nu a existat o discutie in partid pe tema revenirii fostei sale colege pentru ca "Mona Musca este cea care trebuie sa se hotarasca" daca vrea sa revina in politica. Deocamdata, Mona Musca nu a luat nicio hotarare, a incheiat el.

Cat despre inscrierea unor membri ai PSD in PD-L, Emil Boc a comentat doar ca este vorba de cazuri concrete care vor fi discutate punctual. La randul sau, Stolojan a reluat declaratia potrivit careia PD-L este deschis catre oamenii competenti si integri din randurile social-democratilor. "Lucru care a fost si ramane valabil", a incuviintat si Boc.

Stolojan a precizat ca o va sustine pe Musca atunci cand Biroul Permanent National va lua in discutie cazul ei, in vreme ce secretarul general Vasile Blaga afirma, in acelasi interviu, ca isi va mentine si in fata colegilor sai retinerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.