Postul Realitatea TV prezinta, in fiecare luni, incepand din 14 aprilie, emisiunea "Fetele Cotidianului", cu Robert Turcescu, Doru Buscu, Emil Hurezeanu, Mircea Dinescu si Adrian Ursu, care vor modera pe rand cate o editie a emisiunii.

Emisiunea ii aduce in fata telespectatorilor pe membrii consiliului editorial ai ziarului "Cotidianul", care vor discuta subiecte diverse si vor modera, pe rand, cate o editie saptamanala.

"Vom pune in valoare potentialul de dezbatere al consiliului editorial de la 'Cotidianul'. Un grup de oameni care au in comun o meserie, dar pe care o practica diferit, care au temperamente si competente complementare (...). Practic, emisiunea va avea evolutia unui pendul, care se misca intre tonul degajat si critica fara mila, intre actualitatea care arde si cultura care doarme, intre filozofie si retete de gatit, intre faptele grave si sueta", spune Doru Buscu.

Talk-showul "Fetele Cotidianului" va contine rubrici precum "Chirurgie plastica reparatorie" sau "Sarmalute-n foi de fita".

"Astept cu interes sa vad daca si in fata camerei de luat vederi vom reusi sa ne pastram umorul si intensitatea dezbaterilor din sedintele de consiliu editorial", spune Robert Turcescu.

"Probabil ca la inceput publicul va fi surprins de continutul destul de exotic din punct de vedere tematic, dar sper ca mai apoi
vom crea o anumita dependenta", a declarat, la randul sau, Adrian Ursu.
Emisiunea "Fetele Cotidianului" va fi difuzata in fiecare luni, de pe 14 aprilie, in intervalul 22.00 - 24.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.