Doi spectatori la o astfel de intrecere au ajuns la spital azi noapte, dupa ce unul din concurenti a incercat sa faca o manevra periculoasa. El a pierdut controlul masinii, a lovit doua persoane din public si a avariat alte patru vehicule parcate pe marginea traseului.
Accidentul a avut loc pe platoul din fata salii sporturilor "Horia Demian", locul de intalnire al amatorilor de intreceri ilegale. Una din masini a lovit doua persoane, spectatori la cursa ilegala. Victimele au fost preluate de un echipaj SMURD care i-a transportat de urgenta la spital.

"Din cercetarea la fata locului si din declaratiile martorilor oculari rezulta faptul ca autoturismul marca Ford Scorpio incercand sa faca o manevra de intoarcere cu frana de mana a pierdut controlul asupra volanului si a lovit late patru autoturisme parcate". a declarat Sergiu Iura, politist Serviciu Politia Rutiera Cluj.

Desi au cunostinta de "cursele de liniute" care se desfasoara in Cluj, politistii se declara neputinciosi in fata acestui fenomen.

"In fiecare joi am inteles ca asta-i activitatea care se desfasoara aicea si de care noi avem cunostinta dar nu putem sa le controlam in totalitate", a mai declarat Sergiu Iura,politist Serviciu Politia Rutiera Cluj.
Cateva sute de curiosi s-au strans la locul accidentului. A fost nevoie de interventia mai multor echipaje, pentru ca politistii de la politia rutiera sa poata efectua cercetarile.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.