Centrul Medical Unirea a inaugurat, joi, prima clinica privata destinata in exclusivitate copiilor, CMU Kids, care acopera specialitati ca pediatrie, neurologie pediatrica, oftalmologie, ecografie, dermatologie, ORL, psihologie, cardiologie, boli infectioase, chirurgie, endocrinologie si nutritie.
"Noi lucram in general cu companii multinationale, prin pachetele tip abonamente pe care le oferim companiilor pentru angajatii lor. Avem deja peste 5.000 de copii arondati, prin pachetele de servicii oferite de angajatori pentru membri de familie ai angajatilor. Dar, prin CMU Kids, oferim pentru prima data pachete si persoanelor fizice", a declarat, joi, directorul executiv al Centrului Medical Unirea (CMU), Sergiu Negut, citat de NewsIn.

Astfel, serviciile CMU Kids sunt disponibile si sub forma a trei tipuri de abonamente, la preturi intre 50 si 100 de euro: pachetul Bebe - pentru copii sub trei ani, pachetul Junior - pentru copii cu varsta mai mare de trei ani si pachetul Premium Junior, care contine numeroase investigatii, cum ar fi cele de laborator, vaccinari si consultatii de medicina generala.

Clinica nu ofera servicii de spitalizare indelungata, ci doar pentru o zi. "In cazul in care vreun copil are nevoie de perfuzie, putem sa il tinem sub supraveghere o zi, insa nu dispunem de paturi pentru internare. O astfel de zi de spitalizare costa pana la 200 de euro, in functie de investigatiile medicale de care are nevoie pacientul", a specificat directorul general al CMU, Wargha Enayati.

In dotarea clinicii se afla si un aparat de radiologie digitala, singurul aparat de acest gen din Romania.
Investitiile pentru infiintarea clinicii CMU Kids au totalizat aproximativ 500.000 de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.