O explozie puternica, urmata de un incendiu, s-a produs,ieri, in jurul orei 23.00, intr-un bloc de garsoniere din municipiul Buzau, doua persoane fiind internate in spital in urma deflagratiei, iar mai multe locuinte fiind avariate, transmite corespondentul NewsIn.

Explozia s-a produs la etajul doi al unui bloc cu patru etaje din cartierul Micro 14, de la o butelie de aragaz. Proprietara locuintei unde s-a produs deflagratia a suferit arsuri pe aproximativ 40 la suta din suprafata corpului, iar un vecin al acesteia s-a intoxicat cu fum, ambii fiind internati la Spitalul Judetean Buzau.

Cadrele medicale care au sosit la fata locului cu doua ambulante au acordat asistenta locatarilor care au suferit atacuri de panica sau rani minore.

Pompierii au intervenit timp de aproape o jumatate de ora pentru a stinge incendiul care a izbucnit in garsoniera unde s-a produs explozia.

Deflagratia a distrus geamurile si usile de la mai multe locuinte din bloc, iar specialistii au inceput o expertiza pentru a stabili daca este afectata structura de rezistenta a blocului. Toti locatarii din cele o suta de garsoniere ale blocului au fost evacuati. Prefectul Gabriel Balaban a declarat ca urmeaza sa identifice, impreuna cu Primaria, unde pot fi cazate persoanele evacuate.

Cativa locatari de la etajul doi au declarat ca au simtit miros de gaze pe hol cu putin timp inainte de producerea exploziei. Blocul nu este racordat la reteaua de gaze, locatarii folosind butelii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.