Mai multi voluntari ai Crucii Rosii Petrosani au mers in cursul zilei de azi sa viziteze fostul Complex Turistic Bradet din municipiului Petrosani si, in fosta cabana turistica, au descoperit mai multe animale moarte si multe indicii care aratau ca ar fi vorba de o sacrificare.

Sase catei arsi in jurul capului, cu ochii scosi si impuscati sau intepati cu un corp ascutit erau asezati intr-o ordine nefireasca langa un cos de fum din cabana care pare sa fi tinut loc de altar. Totodata, pe peretii incaperii unde se crede ca ar fi avut loc ritualul sunt mai multe inscrisuri cu mesaje sataniste. Atat in fosta cabana, cat si in afara acesteia, anchetatorii au gasit multe seringi folosite, dar si tuburi de cartuse provenite de la o arma de foc, probabil un pistol.

"Sunt absolut socat, absolut oripilat. Faptul ca, alaturi, s-au gasit cartuse de la gloante, faptul ca au fost atatea seringi care indica posibilitatea ca aceste persoane sa se fi drogat, nu pot sa ne lase nepasatori", a declarat Haralmbie Vochitoiu, unul dintre cei care au sesizat autoritatile.

Reprezentantii asociatiei pentru protectia animalelor din Petrosani spun ca nu s-au mai confruntat pana acum cu un caz de o asemenea cruzime. “Este o crima impotriva vietii. Sunt surprinsa si am impresia ca aici a fost un ritual satanic sau o alta forma de secta, nu stim. Noi am anuntat politia pentru a lua masurile necesare. Animalele au fost chinuite. Au piele arsa din jurul botului, ochii scosi si, pana nu li se face o disectie, nu stim daca au fost impuscate sau nu. Este absolut oripilant ceea ce s-a intamplat aici”, a declarat Viorica Korpinecz, presedintele asociatiei Love Animals din Petrosani.

Criminalistii care cerceteaza cazul spun ca s-au mai confruntat cu ritualuri satanice in zona. Seful Politiei Municipiului Petrosani, comisarul sef Nicolae Florin, a declarat ca, deocamdata, nu poate preciza daca a fost vorba despre un ritual, cercetarile fiind in plina desfasurare.