Social 8 Aprilie 2008 15:56
Paznicul de noapte al unei societati care opereaza in Portul Galati a fost gasit, luni dupa-amiaza, inecat in apele Dunarii, la 200 de metri aval de punctul sau de lucru, transmite NewsIn.

Stefan Ganea, in varsta de 54 de ani, era angajat ca paznic de un an si opt luni la SC Ecotaste SRL Galati, societate care are punct de lucru in Portul Galati. El si-a inceput tura duminica seara, la ora 19.00 si urma sa iasa din schimb luni dimineata, la ora 7.00. La schimbul de tura, paznicul nu a mai fost gasit.

"Dimineata, cand a ajuns conducatorul de formatie, nu l-a gasit la post. L-a cautat acasa, nu era acolo, dupa care a intrat in alerta si a declansat cautarile pe malul Dunarii. Cadavrul paznicului a fost gasit in Dunare, la 200 de metri aval de punctul de lucru la care isi desfasura activitatea", a declarat, luni, inspectorul-sef adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca din Galati, Viorel Dumitru.

Trupul neinsufletit al lui Stefan Ganea a fost preluat de Serviciul de Medicina Legala. Cazul este anchetat de inspectori de munca si de procurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Galati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.