Social 8 Aprilie 2008 15:23
Un bancomat al unei banci din Lugoj, judetul Timis, a fost pradat, luni, de hoti, acestia reusind sa fure 200.000 de lei, transmite corespondentul NewsIn.

Politistii au fost sesizati telefonic luni, de catre reprezentanta unei unitati bancare, cu privire la faptul ca bancomatul, situat in Lugoj, pe strada Eps. Dr. Ioan Balan, a fost fortat si distrus, potrivit unui comunicat de presa transmis de Politia Timis.

“Bancomatul apartine unei unitati bancare, avand sucursala in municipiul Lugoj si este amplasat pe str. Eps. Dr. I. Balan in incinta imobilului ce apartine unei societati comerciale. Bancomatul se afla situat in fosta incapere a paznicului societatii comerciale. Acesta este incastrat in zidul de la strada iar accesul in incapere se face pe o usa de lemn care nu este asigurata cu sistem de inchidere, nu are sistem de alarma si nici camere de supraveghere. Reprezentantii bancii arata ca bancomatul a fost realimentat ultima oara in data de 31.03.2008, cu suma de 247.500 lei, prejudiciul fiind de 200.000 lei”, a transmis prin comunicatul de presa, comisarul sef de politie, Sandel Palade, seful Inspectoratului de Politie Timis.

Politistii urmeaza sa efectueze cercetari in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.