Social 7 Aprilie 2008 04:18
NERVI. Acuzatiile il irita la maximum pe profesorul Topoliceanu, care neaga cu vehementa tot ce spune fata lui Acuzatii. Femeia sustine ca tatal sau ii preda lectii practice de "educatie sexuala" inca de la varsta de 13 ani
Profesorul dr. Florin Topoliceanu, fondator si fost decan al Facultatii de Bioinginerie Medicala din cadrul UMF Iasi, este acuzat de fiica sa ca ar fi abuzat-o sexual. Scandalul a inceput odata cu procesul de divort intentat de Maria, fosta sa sotie, in 2005, care nu s-a terminat nici acum, din cauza ca Topoliceanu refuza sa se desparta. Profesorul a solicitat de mai multe ori judecatorilor sa respinga cererea de divort, pe motiv ca sotia lui are probleme de sanatate mentala, fiind internata in trecut si la Spitalul de Psihiatrie Socola. In plin scandal, fiica celor doi, Amalia, a intervenit impotriva tatalui sau, pe care-l acuza de incest. Femeia sustine ca a fost abuzata sexual inca de la 13 ani.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.