Social 5 Aprilie 2008 18:59
Restrictiile de circulatie impuse pe perioada summitului NATO au fost ridicate vineri, incepand cu ora 17.30, de pe toate arterele cuprinse in planul de securitate, au declarat pentru NewsIn oficiali ai SPP.
Potrivit surselor, restrictiile din zona Palatului Parlamentului au fost ridicate inca de la ora 17.00, iar culoarul unic a fost redat circulatiei la ora 17.30, chiar daca nu au plecat toate delegatiile oficiale.

Initial, autoritatile insarcinate cu securitatea reuniunii Nord-Atlantice au informat ca restrictiile vor fi ridicate vineri, incepand cu ora 24.00, insa au revenit asupra deciziei astfel ca la ora transmiterii acestei stiri circulatia este permisa pe toate arterele.

De asemenea, elementele care limitau culoarul unic si semnele de circulatie montate pe perioada summitului vor fi stranse in aceasta seara.

Oficialii SPP au mai precizat ca echipe speciale au inceput deja strangerea dispozitivelor pentru separarea traficului in zonele Aeroportului International "Henri Coanda", Piata Victoriei, Piata Natiunilor Unite si Palatului Parlamentului. Autoritatile asigura populatia ca, in scurt timp, toate balizele vor fi ridicate, iar circulatia rutiera va reveni la normal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.