Social 4 Aprilie 2008 00:31
Moartea pictorului Sabin Balasa este investigata de procurorii bucures teni, acestia cerandu-le medicilor-legisti o autopsie complexa, care sa cuprinda teste biologice si toxicologice suplimentare.
Motivul: la inceputul lunii martie, cu circa trei saptamani inainte de a muri, artistul a depus o plangere penala impotriva fostei sale sotii, Melania Felicia, pe care a acuzat-o ca ar fi incercat sa-l otraveasca cu medicamente. Drept urmare, ieri, legistii au realizat autopsia trupului neinsufletit al pictorului si au recoltat o serie de probe menite sa inlature orice suspiciune cu privire la cauzele decesului acestuia. Rezultatele acestor investigatii vor fi anuntate insa la sfarsitul acestei luni.

„Legistii au stabilit ca Sabin Balasa avea o formatiune tumorala metastazata pulmonara. Intrucat exista o Ordonanta a Parchetului Capitalei, au fost recoltate multiple probe biologice, in vederea efectuarii unui examen complex“, a declarat, ieri, directorul adjunct al Institutului National de Medicina Legala, Cristian Curca, citat de Mediafax.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.