Social 4 Aprilie 2008 11:40
Trupa rock Metallica va sustine un concert pe 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, in cadrul turneului din vara aceasta, la aproape 10 ani de la primul concert din Bucuresti, anunta organizatorii Emagic Entertainment.

Spectacolul va avea loc pe 23 iulie, pe Stadionul Cotroceni, au stabilit cei de la Emagic, dupa ce au contactat vineri trupa pentru negocieri. "Confirmarea a venit in mai putin de o saptamana, este cel mai rapid booking pe care l-am facut vreodata", a declarat Laura Coroianu, director executiv Emagic Entertainment, potrivit site-ului companiei.

Una dintre cele mai apreciate formatii rock din istorie, Metallica a fost infiintata in 1981. De-a lungul carierei, a lansat opt albume de studio si doua albume live, si a vandut peste 100 de milioane de discuri in toata lumea.

In prezent, trupa lucreaza la cel de-al noualea material de studio, ce urmeaza a fi lansat anul acesta. Metallica va sustine un turneu, cu 19 concerte, in perioada 16 mai - 24 august.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti costa 350, 250, 200, 120 si respectiv 100 de lei, si vor fi puse in vanzare pe 5 aprilie, ora 00.00, pe www.myticket.ro , iar de pe 7 aprilie, biletele vor fi disponibile si in magazinele Diverta.

La cererea expresa a trupei, membrii fan-clubului oficial Metallica vor avea la dispozitie 24 de ore de exclusivitate pentru a achizitiona bilete in fata scenei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.