Social 3 Aprilie 2008 02:59
Dupa investitii de milioane de euro pentru reabilitare, la caminele studentesti din campusul universitar Regie din Bucuresti au inceput sa dispara termopanele.
In aceasta situatie se afla trei camine care apartin Universitatii Politehnica. ”Caminele din acest campus apartin in exclusivitate Universitatii Politehnice Bucuresti. Cele ale caror termopane au inceput sa dispara sunt P 21, P 26, P 27, administratorii acestora fiind Valuta Tanase, Gheorghe Dumitrescu si Adriana Burcioiu. Furturile de termopane par sa tina capul de afis in randul studentilor, paznicilor din campus si a celor din administratia caminelor”, ne-a declarat Gabriel Petrea, presedintele Uniunii Nationale a Studentilor din Romania. Mai mult, reprezentantul Ligii Studentilor sustine ca majoritatea furturilor sunt operate la bai, deoarece acestea sunt comune, situate pe coridoarele de trecere. In egala masura se fura si instalatiile sanitare, in special dusuri si robineti. Politia din campus a intrat in alerta si a deschis o ancheta care se afla in curs de desfasurare. Verificarile sunt facute in colaborare cu organizatia studenteasca. Daca cei gasiti vinovati vor fi din randul studentilor, masurile, luate atat de cei de la liga, cat si de conducerea Universitatii Politehnica, vor fi dintre cele mai drastice. Astfel, studentii gasiti vinovati risca sa fie exclusi din camine, precum si din institutia de invatamant superior la care sunt inscrisi. Insa banuielile celor de la Liga Studentilor par a fi legate de persoane din afara campusului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.