Cea de a 23-a editie a bursei nationale a locurilor de munca - care are loc astazi- pune la dispozitia celor interesati sa lucreze peste 36.000 de locuri de munca, cele mai multe in Capitala, urmand judetele Constanta, Bihor, Sibiu si Iasi.

Din cele 36.000 de slujbe, 2.322 sunt pentru absolventii de invatamant superior. "Este cea mai substantiala oferta facuta pana acum persoanelor cu studii superioare, in cadrul burselor de acest fel", a spus secretarul de stat in Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Silviu Bian, presedinte al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Pentru prima data, constructiile reprezinta primul loc in ceea ce priveste oferta de locuri de munca (6.235 de slujbe), urmate de industria textila (4.851 de locuri de munca), alte servicii (2.960 de locuri de munca), hoteluri si restaurante (2.206 locuri de munca).

In Bucuresti, la bursa de astazi, sunt disponibile peste 5.000 de locuri, din care aproape jumatate sunt pentru muncitorii calificati, iar aproximativ zece la suta pentru cei cu studii superioare. Bursa locurilor de munca din Capitala nu va mai fi organizata, in acest an, la Sala Bingo Europa, ci la sala de sport a Clubului Scolar nr. 2 (situat in soseaua Pantelimon nr. 293).


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.