Ieri dimineata, inainte ca muzicienii de la Filarmonica Oltenia sa intre la repetitii, o bucata imensa de tavan s-a prabusit in mijlocul salii de concerte.
Noroc chior ca, la acea ora, doar un singur trompetist se afla in interior. Oricum, incidentul s-a petrecut exact in fata lui, la vreo 10 metri. "Repetam pentru maine (azi - n.r.), ca trebuia sa avem concert. Acum nu stiu daca se va mai tine aici sau nu. Bine ca nu a cazut pe mine", a oftat usurat trompetistul norocos.

EVALUARI

La fata locului s-a deplasat Sorin Iordache, unul dintre viceprimarii Craiovei, care a incercat sa evalueze pagubele. "Este un eveniment nefericit si trebuie sa vedem cum putem repara aceasta stricaciune. Din cate stiu, maine seara trebuia sa se desfasoare un concert. Urmeaza sa gasim o alta sala, pentru ca abonatii si melomanii, in general, sa nu fie afectati de acest eveniment", a declarat viceprimarul craiovean. O comisie speciala urmeaza sa evalueze pagubele si sa decida daca sala va fi inchisa pana la consolidare.

NOROCUL LUI NASTASE

Daca incidentul de ieri s-ar fi petrecut sambata, Adrian Nastase risca sa se intoarca la Bucuresti cu capul spart sau poate chiar mai rau. Periodic, pentru a mai face rost de bani, conducerea Filarmonicii inchiriaza sala de concerte diferitelor formatiuni politice din Craiova pentru intruniri, sedinte si conferinte. Sambata, sala a fost inchiriata pentru PSD Dolj, iar Adrian Nastase a fost prezent la Craiova, chiar in sala unde ieri a cazut tavanul. A stat la cativa metri distanta de locul unde
s-a produs incidentul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.