Social 3 Aprilie 2008 10:03
Bucurestenii care au plecat spre serviciu, in aceasta dimineata, cu mijloacele de transport in comun au fost nevoiti sa astepte destul de mult timp pentru a se putea urca, deoarece autobuzele si tramvaiele veneau mai rar decat de obicei si erau foarte aglomerate, informeaza NewsIn.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), operatorul de transport in comun din oras, a promis suplimentarea pe anumite linii afectate de summitul NATO care a inceput miercuri, insa calatorii s-au plans ca se circula in regim de weekend, adica sunt mai putine autovehicule scoase pe traseu.

„Circulam cu parc normal”, a declarat purtatorul de cuvant al RATB, Mihai Vladarau, care a subliniat ca blocajele din trafic sunt cauzate de aglomeratie si de restrictiile de circulatie impuse de Politia Rutiera.

Oamenii nemultumiti pot suna la biroul de relatii cu clientii si pot depune reclamatii, a explicat Vladarau.

Dupa ce acestea sunt analizate, daca se constata ca a fost vina companiei de transport, calatorii nu vor primi nici bilete gratis, nici banii pe abonament inapoi, ci doar scuze din partea RATB, a mai spus Vladarau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.